午餐的菜谱

您现在的位置: 首页 > 老鸭汤的做法 > 正文内容

各省市高考英语听力

来源:午餐的菜谱   时间: 2019-04-15

  观摩一下各省市高考英语听力以全面提高自己的听力水平。下面是学习啦小编给大家整理的各省市高考英语听力的相关知识,供大家参阅!

  2008年普通高等学校招生全国统一考试(湖南卷)

  第一部分 听力(共三节,满分30分)

  第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5对段话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1.How much does the man need to pay?

  A.$6. B.$16. C.$20.

  2.Where are the speakers going?

  A.A shop.

  B.A restaurant.

  C.The railway station.

  3.When will the magazine probably arrive?

  A.Wednesday. B.Thursday. C.Friday.

  4.Whom did the man buy the books for?

  A.His father. B.His mother. C.His sister.

  5.What is the probable relationship between the two speakers?

  A.Teacher and student.

  B.Mother and son.

  C.Driver and passenger.

  第二节 (共12小题;每小题1.5分,满分18分)

  听下面4段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。

  听下面一段对话,回答第6,7两个小题。

  6.When did the man plan to go back home at first?

  A.In July.

  B.In September.

  C.In October.

  7.What are the speakers talking about?

  A.Playing games on TV.

  B.Flying back to Beijing.

  C.Watching the Olympic Games.

  听下面一段对话,回答第8至10三个小题。

  8.Which train will take the woman to the zoo?

  A.The train on platform 1, line 3.

抚州癫痫病治疗贵吗

  B.The train on platform 6, line 1.

  C.The train on platform 6, line 3.

  9.Where are the signs that point to the zoo?

  A.On the right of the hill.

  B.On the top of the hill.

  C.On the way to the hill.

  10. Whom is the woman talking to?

  A.A tourist.

  B.A train passenger.

  C.A ticket seller.

  听下面一段对话,回答第11至13三个小题。

  11. What has the man already packed in?

  A.A camera.

  B.A pair of shoes.

  C.An overcoat.

  12. What is the man preparing for?

  A.A camping trip.

  B.A travel abroad.

  C.A visit to his grandfather.

  13. How does the man feel about his mother?

  A.She is very helpful.

  B.She worries so much.

  C.She is too strict.

  听下面一段对话,回答第14至17四个小题。

  14. What are the speakers complaining about?

  A.The loud music.

  B.The strict rules.

  C.The busy week.

  15. When does this conversation probably take place?

  A.In the morning.

  B.In the afternoon.

  C.In the evening.

  16. What are the speakers going to do next?

  A.To visit the doctor.

  B.To go to their neighbor's.

  C.To call the police.

  17. What is the probable relationship between the two speakers?

  A.Husband an宝宝发热口吐白沫是癫痫吗d wife.

  B.Doctor and patient.

  C.Musician and audience.

  第三节 (共3小题;每小题1.5分,满分4.5分)

  听下面一段材料,将第18至20三个小题的信息补充完整,每小题不超过三个单词。听材料前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出15秒钟的作答时间。本段材料读两遍。

  答案:

  1.B 2.C 3.B 4.C 5.A 6.A 7.C 8.B 9.B 10.C 11.A 12.A 13.B 14.A 15.C 16.B 17.A

  18.(kind of)medicine 19.half an hour 20.free

  2008年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷)

  第一部分 听力(共两节,满分30分)

  第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1.Where does the conversation most probably take place?

  A.In an office.

  B.In a library.

  C.In a bookstore.

  2.Where did the speakers plan to go?

  A.A shopping center.

  B.An opera house.

  C.The parking lot.

  3.Which aspect of the film does the woman like?

  A.The plot.

  B.The music.

  C.The dialogue.

  4.What do we know about the woman's jacket?

  A.It is sold at a lower price.

  B.Its color is her favorite.

  C.It is her sister's size.

  5.What does the woman imply?

  A.The man is so forgetful.

  B.The man is too careless.

  C.The man is over confident.

  第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟哪个医院治疗癫痫病好;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6至7题。

  6.What makes the man so tired?

  A.Playing games.

  B.Surfing the Internet.

  C.Searching for interesting people.

  7.Whom did the man chat with?

  A.People from Canada.

  B.People in need of his help.

  C.People on the same project.

  听第7段材料,回答第8至9题。

  8.What does the law forbid people to do?

  A.To take dogs to parks.

  B.To walk dogs in the streets.

  C.To treat dogs cruelly.

  9.What do we know from what the woman said?

  A.Dogs should be kept at home.

  B.Building a dog park is necessary.

  C.People would remove the dog waste.

  听第8段材料,回答第10至12题。

  10.According to the man,what did he do before he watched TV?

  A.He washed his hands.

  B.He had his supper.

  C.He took a bath.

  11.What place had the man been to the night before?

  A.James Street.

  B.A restaurant.

  C.A friend's home.

  12.What does the man try to do in the conversation?

  A.To prove the truth.

  B.To find the truth.

  C.To hide the truth.

  听第9段材料,回答第13至16题。

  13.Why did the son come back late?

  A.He hurt his hands and knees.

  B.He went to a pub with Linda.

  C.He waited a long ti南京癫痫专科医院有哪些me for the bus.

  14.What was the old lady doing in the middle of the road?

  A.Looking for something.

  B.Struggling to stand up.

  C.Trying to seek help.

  15.What happened to Linda?

  A.She was fined.

  B.She got injured.

  C.She had an accident.

  16.Where was the witness?

  A.Outside the pub.

  B.At a bus stop.

  C.In his car.

  听第10段材料,回答第17至20题。

  17.What is the problem of some of the university students?

  A.They don't spend all their time on studies.

  B.They don't know what to do with their free time.

  C.They don't have choices for outside class activities.

  18.How is the students' high school life?

  A.Controlled and busy.

  B.Regular and colorful.

  C.Active and independent.

  19.According to the speaker,what is the role of outside class activities at university?

  A.To make students healthier.

  B.To improve students' test scores.

  C.To enrich students' experience.

  20.What does the speaker advise his students to do?

  A.Learn to enjoy themselves.

  B.Learn to be their own masters.

  C.Learn to develop their potential.

  答案:

  1.C 2.B 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.B 9.C 10.A 11.A 12.C 13.B 14.A 15.C 16.B 17.B

  18.A 19.C 20.B

北京军海癫痫医院
推荐阅读
本类最新

© ms.nodwq.com  午餐的菜谱    版权所有  京ICP备12007688号